SZÁLLÍTÁS & FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: lehetséges Budapesten előre egyeztetett időpontban és helyszínen a XI. kerületben. Egyeztetés a hello@jargem.hu vagy a +36302692024 elérhetőségen lehetséges. A személyes átvételnek nincs költsége.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: Webáruházunkban leadott megrendeléseket a GLS futárszolgálat munkatársai 24 órán belül házhoz szállítják, melynek díja 1.500 Ft. Egyes esetekben – promóció ideje alatt vagy ingyenes szállítás kupon használatával – a szállítási díjtól eltekintünk.

Raktáron lévő termékeinket munkanapokon 24 órán belül házhoz szállítjuk amennyiben a rendelés 13:00 óráig beérkezik hozzánk. Egyéb esetben a szállítási idő 2 munkanap, esetenként import csomagoknál ennél hosszabb szállítási idővel kell számolni. Hosszabb szállításnál minden esetben felvesszük a kapcsolatot vásárlóinkkal egyeztetés céljából.

Termékeink megrendelhetőek külföldi szállítással is – Ausztriába, Lengyelországba, Németországba, Romániába és Szlovákiába GLS futárszolgálattal 48-72 órán belül, melynek díja egységesen 3.900 Ft. Ezeken kívül eső országokra vonatkozóan egyedi ajánlatkéréssel tudunk információt adni. Egyeztetés a hello@jargem.hu vagy a +36302692024 elérhetőségen lehetséges.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 és 17:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének, szállítási valamint utánvételi díjának a futár részére való teljesítését (utánvétes rendelés esetén). Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a KAPCSOLAT fülön megadott elérhetőségeinken munkanapokon 09:00-17:00 időszakban rendelkezésre állunk.

FIZETÉS

A megrendelt termékek fizetésének módjai:

Utánvét/készpénzes fizetés
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, válaszd megrendelésedkor az “Utánvétes/készpénzes” fizetési módot. Ebben az esetben a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni a futárnak. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. Az utánvétes fizetés díja 600 Ft.

Személyes átvétel esetén megrendelésedkor válaszd az “Utánvétes/készpénzes” fizetési módot. Ebben az esetben a csomag átvételekor készpénzzel tudsz fizetni munkatársunknak.

Banki átutalás
Megrendelésed átutalással is kiegyenlítheted. Ebben az esetben a megrendelés leadása után a végösszeget az alábbi bankszámlára utald át:

Számlatulajdonos: Monofox Kft.
Bankszámlaszám: 12011186-01749018-00100003

A megjegyzési rovatban tüntesd fel a rendelésszámod, melyet a vásárlást visszaigazoló e-mailben találsz meg. A termékek átvétele, illetve kiszállítása kizárólag a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

Online bankkártyás fizetés
Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával szeretnéd kiegyenlíteni, válaszd a “Bankkártyás fizetés” módot. Ebben az esetben a számla végösszegének rendezése a Barion szolgáltatásával történik, ahol bármilyen Visa, MasterCard, American Express bankkártyák segítségével lehet fizetni.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.